Despre noi

Adresa: Str. Mioriței nr. 24 A, Pantelimon, Ilfov
Telefon: 021.313.51.52
mail: pantelimonscg1@yahoo.com
pantelimon.scoala1@gmail.com
web: http://scoalapantelimon.ro/


Număr clase pregătitoare pentru anul școlar 2024 -2025:
 9 clase – 198 locuri

Străzi arondate unităţii şcolare:
Toate străzile din orașul Pantelimon.

Descrierea unităţii şcolare:

Școala gimnazială nr. 1 Pantelimon este singura școală din oraș. Primăria Orasului este foarte implicată în activitățile desfășurate cu elevii și cadrele didactice din școală, asigură baza logistică a unității și răspunde prompt tuturor solicitarilor noastre. Școala este implicată în parteneriate locale, județene și în acțiuni de voluntariat. Se organizeaza numeroase activități extrascolare și extracurriculare, concursuri artistice și sportive, activități culturale. Conducerea școlii este preocupata de îmbunătățirea rezultatelor școlare, reducerea absenteimului și abandonului școlar, precum și de perfecționare continuă a cadrelor didactice.

Informaţii pentru părinţi:

Cadre didactice titulare, cu pregătire de specialitate, paza este asigurată de o firmă de pază. Primaria Orașului este foarte implicată în activitățile desfășurate cu elevii și cadrele didactice din școală, asigură baza logistică a unității și raspunde prompt tuturor solicitărilor noastre.

Tot în sprijinul elevilor, Școala Gimnazială Nr. 1 Pantelimon dispune de: cabinet de consiliere psihopedagogică, cabinet de logopedie, cabinet medical si de supraveghere audio-video. Unitatea școlară este angrenată în multe proiecte educaționale care vin în sprijinul elevilor.

Fiecare sală de clasă este dotată cu tablă SMART și laptop pentru predare interactivă.

Scroll to Top Sari la conținut